Zorgeloos uw huis verkopen

Uw full service makelaar

Een woning verkopen is een belangrijke emotionele en financiële gebeurtenis in het leven. Domvast geeft u daarom alle aandacht, informatie en begeleiding die u nodig heeft, zodat u uw woning tegen de beste prijs kunt verkopen.

Domvast verkoopt als full service makelaar dagelijks diverse soorten woningen en is regionaal sterk verankerd met vijf kantoren in Utrecht, De Bilt, Maarssen, Houten en Nieuwegein. Door deze lokale verbinding spelen we optimaal in op actuele ontwikkelingen. We schakelen snel, laten geen kans onbenut en regelen voor u het maximale.

Domvast staat voor kwaliteit en service. In de dagelijkse praktijk openbaart zich dat in uitstekende dienstverlening en een persoonlijke en betrokken benadering van onze servicegerichte makelaars. Ons deskundige team beschikt over alle kennis en weet exact welke wegen te bewandelen. We onderzoeken de markt, adviseren een realistische verkoopprijs en doorlopen alle stappen van het verkoopproces.

Verwacht bij Domvast geen doe-het-zelf-pakketten of uitgeklede diensten. Reken op heldere en eerlijke communicatie, een vast contactpersoon, op maat gesneden adviezen en optimale begeleiding. We nemen geen onnodige risico’s, maar gaan bij de onderhandelingen wel voor een maximaal resultaat. Kortom, we ontzorgen u van A tot Z.